Ce faci ca tehnician extensii gene in cazul in care clienta anuleaza programarea in ultimul moment?

ce-faci-ca-tehnician-extensii-gene-in-cazul-in-care-clienta-anuleaza-programarea-in-ultimul-moment

curs geneCei care lucrează în domeniul înfrumusețării s-au lovit de multe ori de această situație: clienta anunță în ultimul moment că nu poate să vină la programare. Domeniul aplicării extensiilor de gene fir cu fir nu este nici el străin de ce acest fenomen. Aceste întâmplări pot fi extrem de frustrante pentru tehnician care probabil că a refuzat o mulțime de cliente care își doreau o programare. Astfel, tehnicianul extensii de gene fir cu fir se trezește cu o fereastră de cel puțin două ore în programul său. Ce este de făcut cu acest tip de cliente?

Ei bine, în măsura în care clienta este la prima abatere de acest gen și în cazul în care susține că a apărut o urgență, tehnicianul ar putea să treacă cu vederea, deși nu știe cât de adevărat este motivul anulării. Totuși, dacă femeia care anulează este o clientă veche, care nu a creat probleme în trecut, tehnicianul o poate înțelege și o poate reprograma. Pe viitor, dacă se mai întâmplă astfel de evenimente , lash artistul ar putea chiar să treacă la refuzarea programăriilor viitoare pentru această clientă.
În cazul în care clienta care anulează programarea este una care nu a mai venit până acum la tehnician sau una care nu inspiră încredere, lash artist-ul ar putea să refuze programările viitoare ale acestei cliente. Refuzul trebuie să fie însă politicos și de natură să nu creeze ceartă.
Dacă dorești să afli mai multe informații despre modul de interacțiune cu clientele, înscrie-te la cursul online extensii gene susținut de trainerul premiat la competiții naționale și internaționale, Paula Lupu. Nu mai sta pe gânduri, fă chiar astăzi primul pas spre o carieră frumoasă și foarte profitabilă.

Leave a Reply